geachte gast.

Graag heten wij u welkom in onze Bed & Breakfast in het hartje van het bronnengebied van Spa.
Ons huis is gelegen op de hellingen van de Rosier, badend in rust, stilte en gezonde lucht.

Ons huis beschikt over 3 kamers.

2 maal een tweepersoonskamer, met een tweepersoonsbed.
1 maal een tweepersoonskamer, met twee aparte bedden.

Ons doel bestaat erin u een verblijf te bieden waar u rustig kunt bekomen van alledaagse stress in een gezellige familiale sfeer. Onze kamers zijn klassiek romantisch ingericht met alle hedendaags comfort.

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en badkamermeubel. Alle kamers hebben uitzicht over de Ardense heuvels rond het huis.

WiFi is gratis beschikbaar in alle kamers.


In onze gezellige ontbijtruimte serveren wij u een ontbijt dat bijna uitsluitend bestaat uit streekprodukten zoals zelfgemaakte confituur met bessen uit de ons omringende bossen; appel-en perenstroop van een lokale fruitteler.Even voorstellen.


Christine, uw gastvrouw. Na 27 jaar als commerciële binnendienst en secretaresse te hebben gewerkt, is het runnen van de B&B haar nieuwe passie.

Frankie, uw gastheer in de weekends is werkzaam als commercieel verantwoordelijke voor een Britse firma gespecialiseerd in celrubber en tevens een gepassioneerd fietser.
Het huis.


In 1935 gebouwd in opdracht van een kunstschilder, die in de streek inspiratie vond voor zijn doeken.

Gedurende Wereldoorlog II werd in de buurt van het huis zeer fel gevochten tijdens het Ardennenoffensief. Getuige daarvan zijn de talrijke kogelinslagen nog zichtbaar in onze trappen van het privé-gedeelte en de talrijke mortier-en granaatsporen in onze voor-en achtergevel.

Tijdens een bezoek verstrekken wij graag meer informatie hierover aan de geïnteresseerden.

Al vlak na de tweede wereldoorlog werd het huis ingericht als “Maison des Vacances Les Tchéous” voor de gepensioneerde kaderleden van de Grand Bazaar van Luik.

In 2013 renoveerden wij het huis totaal met respect voor de oorspronkelijke bouwstijl.
Wat biedt de streek.


U bevindt zich bij ons in de volle rustige natuur maar toch op amper 15 minuten van Spa met de auto.
Wij zijn het ideale uitvalspunt voor mountainbike ritten, fietstochten, wandelingen, prachtige auto- of motorritten, Alpijns ski en langlaufen.